Ga naar inhoud

Wespennest verwijderen Ede

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Ede
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Wespennest verwijderen in Ede

Wespen zijn behoorlijk agressieve diertjes. Hoewel u er natuurlijk zo ver mogelijk bij uit de buurt wilt blijven, hebben de wespen zelf daar geen boodschap aan. Ze bouwen nesten in de spouwmuur van uw huis, in de garage, op zolder, tussen de dakpannen of zelfs onder de grond. Het is zaak direct actie te ondernemen als u het bestaan van een wespennest vermoed. Wilt u direct het wespennest verwijderen in Ede? Dan schakelt u de hulp in van Kinnef. Wij zijn snel ter plaatse en lossen het probleem direct voor u op. Ook profiteert u altijd van onze aantrekkelijke garantievoorwaarden.

Waarom niet zelf het wespennest verwijderen in Ede

Zelf een wespennest verwijderen in Ede is iets wat we beslist afraden. Wespen zijn namelijk gemakkelijk kwaad te maken. En aangezien een nest uit wel meer dan 1.000 wespen kan bestaan, zijn de gevolgen niet te overzien als ze het op u gemunt hebben. Maak ook niet eigenhandig de toegangsroute naar het wespennest dicht. Dit lijkt in eerste instantie misschien een goede oplossing, totdat ze hoe dan ook een andere weg naar buiten vinden, wat hoe dan ook gebeurt. Hiermee maakt u de wespen ook juist agressief. Een wespensteek wilt u beslist vermijden, die is erg pijnlijk en kan voor een flinke allergische reactie zorgen.

Onze werkwijze

Wespen kiezen al snel voor het bouwen van een nest op een locatie die moeilijk te bereiken is. Een specialist van onze firma kom bij u langs om de exacte plek te lokaliseren. Vervolgens zal er een begin worden gemaakt met het wespennest verwijderen in Ede. Eerst moeten de wespen gedood zijn voordat het wespennest verwijderen in Ede plaats kan vinden. Hiervoor maken we gebruik van een verdelgingsmiddel, wat ze allemaal in één keer doodt.

Direct een wespennest verwijderen in Ede? Neem contact met ons op

Wilt u ook met spoed een wespennest verwijderen? Wacht daar dan niet te lang mee, wat het probleem kan zich in korte tijd flink groter worden. Neem contact met ons op door te bellen naar 0341 26 54 30. U krijgt altijd een deskundige medewerker van ons aan de lijn, die u graag van dienst is. Vult u liever het online contactformulier in? Dat kan ook. In dat geval reageren we binnen één werkdag op uw vraag of informatieverzoek.

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties