Ga naar inhoud

Wespennest verwijderen Ermelo

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Ermelo
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Blijven de wespen in Ermelo je maar om de oren vliegen? Dan kan het goed zijn dat er in en rondom jouw huis of bedrijfspand een wespennest gesetteld zit. Hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Dat snapt Kinnef uit Ermelo als geen ander.

Voor particulieren en bedrijven in Ermelo zijn wij al jaren een vaste partner in het verwijderen van wespennesten. Naast wespen wordt ook ander ongedierte snel en effectief bestreden. In Ermelo en omgeving. Meer weten? Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je langs in Ermelo! 

Voorzichtig zijn met wespen

In juli en augustus komen de meeste wespen voor. De koningin legt de eerste eitjes in het voorjaar. De nesten worden in de zomer steeds groter. Het is verstandig om voorzichtig met wespennesten om te gaan, want in een nest ter grootte van een voetbal zitten wel 5.000 wespen! 

Het zelf verwijderen van een wespennest raden wij sterk af. Dat is gevaarlijk, zeker als je allergisch bent voor wespengif of als je hoog op een ladder staat. Laat daarom het wespennest verwijderen door een professionele ongediertebestrijder in Ermelo. Die weet hoe die geel-zwarte beestjes aangepakt moeten worden.

Effectieve aanpak

Contact opnemen met Kinnef Ermelo over het verwijderen van een wespennest kan bij een gevaarlijke situatie 24 uur per dag. We kijken samen hoe ernstig de situatie is en zoeken een geschikt moment om langs te komen. Bij grote overlast kunnen we zelfs al binnen 4 uur in Ermelo zijn!

Op locatie worden de wespen verwijderd met speciaal verdelgingsmiddel. Dit middel is een soort stuifpoeder dat de wespen meteen van kant maakt. Na de bestrijding is het tijd voor preventie. De wespennesten en ander ongedierte moet natuurlijk wel weg blijven. Er kunnen maatregelen getroffen die nodig zijn. Vragen over onze dienstverlening of nu ongediertebestrijding in Ermelo nodig?

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties