Ga naar inhoud

Wespennest verwijderen Harderwijk

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Harderwijk
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Wespennest verwijderen Harderwijk

Zo snel mogelijk af van een wespennest in jouw huis of bedrijfspand? Dan ben je bij Kinnef bij het juiste adres. Schakel ons in en je krijgt dienstverleners die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van wespennesten en ander ongedierte op vele locaties! Vanuit Ermelo kunnen wij vaak binnen een half uur in Harderwijk zijn bij jou op locatie. 

Naast bestrijden, is het ook belangrijk om wespennesten te voorkomen. Het gezegde luidt niet voor niets: “voorkomen is beter dan genezen.” Kinnef helpt met ongediertepreventie door middel van pakketten. Meer weten? Je leest het hier!

Snel af van wespennesten in Harderwijk

Wespen laten zich vooral zien in de zomermaanden tijdens warm weer. De eitjes die in het voorjaar zijn gelegd komen dan uit. Wanneer je een wespennest ontdekt bij jouw huis of bedrijf, is het tijd om snel te schakelen. Want hoe langer je wacht, hoe groter het wespennest kan worden. Dat is vervelend en kan schade toebrengen aan je huis of bedrijfspand. 

Met wespen moet je voorzichtig omgaan. Probeer dan ook niet zelf te kijken wat er verwijderd kan worden, dit is gevaarlijk. Wespen kunnen namelijk agressief worden en je massaal aanvallen. Dat wil je niet. Laat het daarom aan ons over in Harderwijk! Wij weten precies hoe we dit moeten aanpakken. 

Ervaren in wespennesten verwijderen

Als we onze beschermende kleding aantrekken, is het tijd voor de bestrijding. We weten precies hoe we jou veilig van die stekende geel-zwarte beestjes af kunnen helpen. Dit doen we namelijk met stuifpoeder. Dit zorgt ervoor dat de wespen direct dood gaan. Het wespennest is dan meteen verlaten.

Het verwijderen van wespennesten doen we door de bron aan te pakken. Wij zijn van mening dat ongedierte écht wegblijft als je op zoek gaat naar de oorzaak en deze grondig aanpakt. Daarom staat een effectieve behandeling centraal in onze werkwijze. Meer weten over het verwijderen van wespennesten?

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties