Ga naar inhoud

Wespennest verwijderen in Hierden

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Hierden
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Wespennest verwijderen in Hierden

Vanaf het voorjaar begint de wesp met het bouwen van een nest. Met een beetje pech is dit in of rond uw woning. Doet u hier niets aan, dan groeit het wespennest al snel uit van minimaal formaat tot een volgroeid wespennest waarin meer dan 1.000 wespen leven. Het is belangrijk er op tijd bij te zijn om een wespennest te verwijderen in Hierden. Dit doet u niet zelf, maar laat u uitvoeren door Kinnef, expert op het gebied van wespenbestrijding. Niet alleen zijn we elk moment van de dag telefonisch bereikbaar bij spoed, ook zijn we snel ter plaatse.

Blijf uit de buurt van een wespennest

Voor een wespennest verwijderen in Hierden is deskundigheid vereist. Meestal gaat het om wespen die een zwart-geel streepjespak aan hebben, de zogeheten papierwesp. Dit is een agressieve soort die gemakkelijk tot steken overgaat. Het is dus belangrijk zo ver mogelijk weg te blijven van het nest. Dat niet alleen, ook dient u het veroorzaken van trillingen te voorkomen. Dit lokt woedende wespen namelijk uit hun nest. Het zelf afdichten van de uitgang van het wespennest raden we om deze redenen ook beslist af. Een wespennest verwijderen in Hierden dient daarom door een professional te gebeuren.

Zo gaan we te werk met wespennest verwijderen in Hierden

Weet u niet precies waar het nest zich bevindt? Geen probleem, wij voeren eerst vooraf onderzoek uit om de locatie te weten te komen. Dit kan in de spouwmuur zijn, in de schuur, garage, op zolder of zelfs in de tuin onder de grond. Alle locaties die lastig te bereiken zijn, zijn logischerwijs bijzonder geschikt voor het bouwen van een nest. De volgende actie die we ondernemen, is het doodmaken van de wespen in het wespennest met gif. Daarna rest enkel nog het wespennest verwijderen in Hierden, om weer opgelucht adem te halen.

Maak gelijk een afspraak

Ook een wespennest verwijderen in Hierden? We raden u aan niet langer te wachten bij verdachte omstandigheden. Maak gebruik van ons telefoonnummer 0341 26 54 30 als u direct een medewerker van ons spreken wilt. Samen met u maken we een afspraak om langs te komen. Het wespennest verwijderen in Hierden kan in het geval van spoed vaak al binnen een paar uur na het hebben opgenomen van contact.

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties