Ga naar inhoud

Wespennest verwijderen Hoevelaken

  • Bestrijding én preventie
  • gecertificeerde medewerkers
  • Voor bedrijven en particulieren in Hoevelaken
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Vliegen de wespen in Hoevelaken weer om de oren? Dan kan het goed zijn dat er in en rondom uw woning of bedrijfspand een wespennest gesetteld zit. Dit is natuurlijk geen fijn idee. Dat snapt Kinnef uit Ermelo als geen ander.

Voor particulieren en bedrijven in Ermelo zijn wij al jaren een vaste partner in het verwijderen en bestrijden van wespennesten. Naast wespen wordt ook ander ongedierte snel en effectief bestreden. In Hoevelaken en omgeving. Meer weten? Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij u langs in Hoevelaken! 

Voorzichtig zijn met wespen

In juli en augustus komen de meeste wespen voor. De koningin legt de eerste eitjes in het voorjaar. De nesten worden in de zomer steeds groter. Het is verstandig om voorzichtig met wespennesten om te gaan, want in een nest ter grootte van een voetbal kunnen wel 5.000 wespen zitten! 

Het zelf verwijderen van een wespennest is niet aan te raden. Dat is niet zonder gevaar, zeker als u allergisch bent voor wespengif of als u hoog op een ladder staat. Laat daarom het wespennest verwijderen door een professionele ongediertebestrijder in Hoevelaken. Die weet hoe de wespen aangepakt moeten worden.

Effectieve aanpak

Contact opnemen met Kinnef over het verwijderen van een wespennest kan bij een gevaarlijke situatie 24 uur per dag. We kijken samen hoe ernstig de situatie is en zoeken een geschikt moment om langs te komen. Bij grote overlast kunnen we zelfs al binnen 4 uur in Hoevelaken zijn!

Op locatie worden de wespen verwijderd met speciaal verdelgingsmiddel. Dit middel is een soort stuifpoeder dat de wespen meteen uitschakelt. Na de bestrijding is het tijd voor preventie. De wespennesten en ander ongedierte moet natuurlijk wel weg blijven. Er kunnen maatregelen getroffen die nodig zijn. Vragen over onze dienstverlening of nu ongediertebestrijding in Hoevelaken nodig?

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties