Ga naar inhoud

Wespennest verwijderen in Hoogland

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Hoogland
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Wespennest verwijderen in Hoogland

Wespenoverlast is een niet te onderschatten probleem. Waar u misschien “slechts” een handjevol wespen rond ziet vliegen, kan het nest zelf een exponentiële omvang hebben aangenomen. Het uitstellen van het wespennest verwijderen in Hoogland kan bijdragen aan het faciliteren van meer dan 1.000 wespen. De deskundigen van Kinnef staan voor u paraat als er sprake is van wespenoverlast. We zijn snel ter plaatse, werken zorgvuldig en bieden u zelfs garantie. Omdat we begrijpen dat bij overlast onmiddellijke actie vereist is, zijn we 24/7 bereikbaar.

Zo voorkomt u boze wespen die steken

Ons advies is om totdat wij bij u zijn om het wespennest te verwijderen in Hoogland, de wespen zoveel mogelijk met rust te laten. Dat betekent dat u het beste niet meer in de buurt komt van het nest, maar ook het ontstaan van trillingen voorkomt. Beide kunnen namelijk de wespen uit de tent lokken, die zich vervolgens enorm agressief kunnen gedragen. Ditzelfde gebeurt ook wanneer u kiest voor het dichtkitten van de openingen in de spouwmuur waar de wespen door naar binnen komen. Ze vinden hoe dan ook toch de weg terug naar buiten, kwaad en wel.

Lokaliseren, bestrijden en wespennest verwijderen in Hoogland

Een wespennest verwijderen in Hoogland is een klus die professioneel moet worden aangepakt. Wij beschikken over de juiste kennis en benodigdheden om de klus snel en effectief te klaren. Eerst zorgen we ervoor dat de exacte locatie van het wespennest duidelijk is. Daarna spuiten we voorzien van beschermende kleding gif in het nest. Zodra het ongedierte allemaal dood is, is het wespennest verwijderen in Hoogland het laatste actiepunt.

Slechts één stap van afrekenen over overlast verwijderd

Wanneer er sprake is van grote spoed, is het mogelijk dat we al binnen 4 uur ter plaatse zijn. Om de mogelijkheden te bespreken, is het eerst van belang contact met ons te leggen. Dat kan via ons telefoonnummer 0341 26 54 30, waar een medewerker van ons al voor u klaar zit. Bij minder urgente gevallen is het gebruikmaken van ons contactformulier ook een optie.

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties