Ga naar inhoud

Wespennest verwijderen Nijkerk

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Nijkerk
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Je hebt het vast gemerkt, de tijd van de wespen is aangebroken. De eitjes, die de koningin in het voorjaar heeft gelegd, zijn uitgekomen. Tijd om alle wespen en wespennesten in Nijkerk te verwijderen!

Kinnef is al jaren ervaren in het verwijderen van wespennesten en ander ongedierte op de Veluwe. We schieten graag te hulp, omdat niemand zit te wachten op overlast van die kleine geel-zwarte beestjes. 24 uur per dag kan je ons bellen voor urgente problemen. Zo ook voor het laten verwijderen van wespennesten in Nijkerk. 

Snel op locatie in Nijkerk

Als je ons belt komen we zo snel mogelijk langs in Nijkerk. Aan de telefoon wordt de urgentie bepaald en een geschikt moment op langs te komen. Het moet jou ook uit komen. Als er sprake is van overlast kunnen we al binnen 4 uur op locatie aanwezig zijn.

In Nijkerk bepalen we waar het wespennest precies zit, mocht dat nog onduidelijk zijn. Wespen bouwen hun nestjes vaak op beschutte plekken. Alle mogelijke plekken zoals dakranden worden extra nagelopen. Zo zien we niks over het hoofd. 

Effectieve bestrijding in Nijkerk

Na de inspectie volgt de bestrijding. We pakken meteen de oorzaak aan, zodat de wespen weg zijn én blijven. Het wespennest wordt bespoten met verdelgingsmiddel. Dit is een soort stuifpoeder dat ervoor zorgt dat de wespen direct doodgaan. Het wespennest is dan direct leeg. 

Tijd voor preventie. Als het even kan nemen we direct maatregelen na de bestrijding. Denk aan een afdichting met gaas of het plaatsen van roosters. Wij adviseren je ook wat je het beste kunt doen om in de toekomst wespen te voorkomen.

Meer weten over het verwijderen van wespennesten in Nijkerk? Stel ons gerust al je vragen via de mail of de telefoon.

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties