Ga naar inhoud

Wespennest verwijderen Zeewolde

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Zeewolde
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Laat het wespennest verwijderen in Zeewolde

Heeft u last van wespen in of rondom uw huis, dan is de kans zeer groot dat er sprake is van een wespennest. Dat kan in de schuur of garage zijn, maar ook in huis. Omdat wespen behoorlijk agressieve dieren zijn, is het belangrijk om zo snel mogelijk het wespennest te verwijderen in Zeewolde. Dit doet u natuurlijk niet zelf, maar laat u uitvoeren door een professional. Kinnef beschikt over alle specialistische kennis om een wespennest te verwijderen in Zeewolde. Wij voeren dit snel en effectief uit. Of u ons overdag of midden in de nacht nodig heeft, wij staan 24/7 voor u klaar.

Wat u zelf kunt doen om wespenoverlast te beperken

Het is beslist niet aan te raden om zelf een wespennest te verwijderen in Zeewolde. Dat is omdat de diertjes gemakkelijk kwaad te maken zijn en als reactie daarop de aanval inzetten en steken. Houd er rekening mee dat een wespennest al snel uit kan groeien tot een kolonie van zomaar 5.000 wespen. Probeer ook niet van u af te slaan als een wesp in uw buurt vliegt. Blijf er het liefst zover mogelijk uit de buurt tot deskundige hulp ter plaatse is. Dat kunt u doen door het ergens neerleggen van overrijp fruit om de wespen weg te lokken.

Zo gaan wij te werk

Voordat we een wespennest verwijderen kunnen in Zeewolde, zorgen we er eerst voor dat de exacte locatie gevonden is. Gaat het om bijvoorbeeld een spouwmuur, dan is dit namelijk een stuk lastiger. Vervolgens hijsen we ons in onze beschermende kleding en zorgen we voor het inspuiten van het nest met gif. De wespen zullen onmiddellijk het leven laten. Op een wespennest verwijderen in Zeewolde krijgt u van ons altijd garantie, wat voor rust en zekerheid zorgt. Pas wanneer de overlast helemaal is gestopt, zijn wij tevreden.

Ook met spoed wespennest verwijderen in Zeewolde? Bel ons direct

Het beslist aan te raden om wanneer u de eerste wesp(en) ziet, direct actie te ondernemen. Het beste is om gebruik te maken van ons telefoonnummer 0341 26 54 30. We maken gelijk een afspraak met u om het wespennest te verwijderen in Zeewolde. Dit nummer is ook te gebruiken in minder urgente gevallen. Een andere manier om contact met ons te leggen, is via het online contactformulier. Binnen één werkdag heeft u van ons een reactie.

Neem contact met ons op!

Opdrachtgevers over Kinnef:

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties