Ga naar inhoud

Effectief vlooien bestrijden in Barneveld

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Barneveld
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Zilvervisjes bestrijden in Barneveld

Heeft u last van zilvervisjes in uw huis of bedrijfspand? Zilvervisjes bestrijden in Nederland kan snel, discreet en zeer grondig, door Kinnef. Zij leven op vochtige, warme en donkere plekken. Daarom worden zilvervisjes vaak in de badkamer of het toilet aangetroffen. Zodra u het licht aan doet ziet u ze wegschieten. De zilvervisjes zijn niet gek op kou en zoeken dus vaak een warme, donkere plek op. Bent u het helemaal zat om zilvervisjes in bed aan te treffen, dan kunt u onze hulp inroepen. Wij komen discreet bij u langs om de situatie te inventariseren, vervolgens helpen we u snel en effectief af van uw ongedierte. Zilvervisjes zijn niet schadelijk, maar de andere beestjes die een beetje op zilvervisjes lijken wel. Ook papiervisjes bestrijden in Barneveld en omstreken kan snel en doeltreffend voor u worden afgehandeld.

De bestrijding van papiervisjes

In tegenstelling tot zilvervisjes bestrijden is de bestrijding van papiervisjes meer noodzakelijk. papiervisjes zijn wél schadelijk, namelijk. Heeft u last van papiervisjes in uw archief, op kantoor of in het magazijn? Dan zijn de kleine beestjes bezig met het opeten van uw belangrijke documenten, kartonnen dozen en ander verpakkingsmateriaal en zelfs kleding. Wilt u papiervisjes of zilvervisjes bestrijden in Arnhem, Harderwijk, Apeldoorn of een andere plaats in Nederland, dan bent u bij ons aan het goede adres. Kinnef is een betrouwbare partij met veel ervaring in ongedierte bestrijden in Voorthuizen en Barneveld, maar ook in de rest van Nederland. Heeft u een urgente situatie, dan kunnen wij binnen 4 uur ter plaatse zijn om u van ongedierte af te helpen.

Onze werkwijze

Wilt u ongedierte bestrijden in uw woning of bedrijfspand, dan hoeft u alleen te bellen met Kinnef. Wij maken een afspraak met u en komen langs om uw situatie te inventariseren. Door op zoek te gaan naar gaten en kieren in uw bedrijfspand of huis zoeken we de bron van uw ongedierte probleem op. Daarnaast kijken we hoe in uw bedrijf of thuissituatie wordt omgegaan met opslag, afvalverwerking, etcetera. Op deze wijze kunnen wij een waardevol advies uitbrengen en u exact vertellen wat er moet gebeuren om van de zilvervisjes en papiervisjes af te komen. Wij gebruiken de meest effectieve en efficiënte manier om ongedierte te bestrijden en veroorzaken zo weinig mogelijk overlast. Uw klanten, gasten, relaties, buren en andere voorbijgangers zullen niet eens merken dat wij er zijn!

Uw zilvervisjes bestrijden op discrete wijze

Zodra u akkoord gaat met onze voorgenomen werkwijze spuiten wij gif in naden en kieren van uw woning of bedrijfspand. Dit middel werkt 4 tot 6 weken, waarna wij nogmaals langskomen om te spuiten. Daarna bent u van de zilvervisjes en/of papiervisjes af. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken. Heeft u urgentie? Dan kunnen wij binnen 4 uur bij u langs komen. Wij werken altijd discreet en zorgen dat de bron van het probleem wordt aangepakt, om herhaling te voorkomen. Neem contact op met Kinnef voor ieder probleem met ongedierte. Wég met die zilvervisjes!

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties