Ga naar inhoud

Effectief vlooien bestrijden in Deventer

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Deventer
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Zilvervisjes in huis bestrijden

Heeft u last van zilvervisjes in huis waar u maar niet van af lijkt te komen? Wanneer de zilvervisjes zelfs in uw bed zitten en de zilvervisjes spray niet helpt is het tijd om een ongediertebestrijder in te schakelen. Meestal lukt het wel om met zilvervisjes spray, lokdozen en talloze huisgemaakte middeltjes de zilvervisjes te bestrijden, maar wanneer dit alles niet werkt kan een ongediertebestrijdingsexpert u voorgoed van de lastpakken af helpen. Zilvervisjes zijn niet schadelijk voor uw gezondheid of huis, maar wanneer u last heeft van zilvervisjes in bed betekent dat vaak dat zich schimmel in uw slaapkamer bevindt. Schimmel is uiteraard wél zeer schadelijk voor uw gezondheid.

Waarom heeft u zilvervisjes in huis?

De oorzaak van zilvervisjes in huis hebben is vaak dat het huis een hoge luchtvochtigheid heeft en warmer is dan 25 graden. Deze combinatie is voor zilvervisjes erg aantrekkelijk. Om zilvervisjes zowel te bestrijden als te voorkomen in de toekomst is het dus goed om de temperatuur in uw huis onder de 25 graden te houden en pas de luchtvochtigheid aan. Door uw huis beter te ventileren zet u dus al een grote stap in het zilvervisjes bestrijden.

Zilvervisjes bestrijden of papiervisjes bestrijden in Deventer?

Zilvervisjes en papiervisjes lijken qua uiterlijk enorm veel op elkaar. Het grote verschil tussen deze twee insecten is dat zilvervisjes onschadelijk zijn, maar papiervisjes eten cellulosevezels. Dit betekent dat papiervisjes uw behang, karton, kleding en natuurlijk papier eten. Aangezien het lastig is om het verschil tussen de twee te zien, is het slim om ze zo snel mogelijk het huis uit te krijgen. Zilvervisjes bestrijden gaat makkelijker dan papiervisjes bestrijden, omdat papiervisjes ook overleven in huizen en ruimtes met een lage luchtvochtigheid. Wanneer de huisgemaakte middeltjes, de lokdozen en de spray niet werken is het dus een goed idee om een ongediertebestrijder om hulp te vragen.

Kinnef

Heeft u moeite met het bestrijden van die nare zilvervisjes? Schakel de hulp in van een professionele ongediertebestrijder en uw huis is al snel weer helemaal vrij van zilvervisjes. Bij Van Der Linde pakken wij het probleem bij de bron aan, om zo ook toekomstige zilvervisjes invasies te voorkomen. Wij komen langs wanneer het u uitkomt. Zo is het dus geen probleem wanneer u een drukke werkweek heeft, wij komen wanneer u tijd heeft. Ook gaan wij discreet te werk, zodat uw klanten, buren of gasten er niks van hoeven te merken. Heeft u een spoedgeval? Als het nodig is kunnen wij er binnen 4 uur zijn. Neem snel contact met ons op voor een zilvervisjes-vrij huis.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties