Ga naar inhoud

Effectief vlooien bestrijden in Putten

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Putten
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Zilvervisjes bestrijden

Bent u op zoek naar een effectieve wijze om papiervisjes of zilvervisjes te bestrijden? U weet wel, die vreemde kleine insecten die u plotseling ziet weghollen wanneer u een doos verplaatst of het licht in de badkamer aan doet. Zilvervisjes zijn niet schadelijk, maar de papiervisjes zijn dol op cellulosevezels. En die worden gevonden in behang, kleding, boeken, het archief en ga zo maar door. Of u nu last heeft van dit ongedierte in uw eigen woning of op de zaak, er is een heel eenvoudige manier om zilvervisjes te bestrijden! Het enige dat u hoeft te doen is Kinnef te bellen. Met een bewezen, zeer effectieve manier om deze papier- en zilvervisjes te bestrijden helpen wij u snel en discreet van uw probleem af.

Wat zijn zilvervisjes eigenlijk?

Zilvervisjes zijn langwerpige insecten die vaak gevonden worden op donkere en vochtige plekken. Ze houden niet erg van kou, maar in badkamers of keukens voelen zij zich erg prettig. Papiervisjes daarentegen voelen zich niet zo fijn op vochtige plekken. Daarom is het papiervisje juist vaak te vinden op droge plekken en is een stuk moeilijker te bestrijden. Zilvervisjes, zoals eerder gezegd, doen niets. Papiervisjes eten graag cellulosevezels, waardoor ze vervelend kunnen zijn voor uw archief, boeken, behang en ook in het magazijn.

De oplossing

Om papier- en zilvervisjes te bestrijden in Ermelo en omstreken hoeft u alleen te bellen met Kinnef. Of u nu last heeft van papiervisjes in Ermelo, ongedierte wilt bestrijden in Putten of zilvervisjes in Harderwijk of Arnhem tegen bent gekomen, wij weten er raad mee. Trouwens, wij kunnen u helpen met zilvervisjes bestrijden in heel Nederland! Zilvervisjes in huis of zelfs zilvervisjes in bed zijn niet prettig, dus we begrijpen dat u er snel van af wilt! Bel ons en we maken een afspraak om uw woning of bedrijfspand te inspecteren. We zoeken de gaten en kieren in uw huis of bedrijfspand en inventariseren bijzonderheden. Een effectieve en efficiënte aanpak die gericht is op de oorzaak van uw probleem lost het probleem snel en discreet op. Wij veroorzaken zo weinig mogelijk overlast, parkeren nooit voor de deur en komen onopvallend binnen, zodat uw klanten en buren niets in de gaten hebben.

Grondig papier- en zilvervisjes bestrijden in Putten

Kinnef spuit gif in naden en kieren. Dit gif werkt 4 tot 6 weken. Na deze periode komen wij nógmaals langs en spuiten hetzelfde gif een tweede keer. De zilvervisjes zijn daarna allemaal verdwenen. Van der Linde is een betrouwbare partij voor de bestrijding van papiervisjes en zilvervisjes. We zijn dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en kunnen in spoed situaties binnen 4 uur bij u aanwezig zijn. Dit doen wij discreet en volledig gericht op de oorzaak van het probleem. Vraag nu een offerte aan en ontvang binnen 1 werkdag antwoord. Heeft u een urgente situatie? Bel ons dan direct!

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties