Ga naar inhoud

Effectief vlooien bestrijden in Twello

  • Bestrijding én preventie
  • Voor bedrijven en particulieren in Twello
  • Gecertificeerde medewerkers
  • Aanpak bij de bron
  • Discretie verzekerd

Zijn zilvervisjes in huis schadelijk?

Zilvervisjes zijn zeer veelvoorkomende plaagdieren in Nederland. Ondanks dat ze zo vervelend zijn en er nogal griezelig uitzien, zijn zilvervisjes niet schadelijk voor onze gezondheid. Toch wil je niet graag zilvervisjes in huis hebben. Het is dan ook niet een goed teken om zilvervisjes in huis te hebben. Zilvervisjes leven in vochtige, warme ruimtes. Heeft u dus last van schimmel? Dan is dat voor zilvervisjes de ideale woonplaats. Houd uw huis dus goed geventileerd en houd de temperatuur van uw huis onder de 25 graden.

Papiervisjes of zilvervisjes?

Om zilvervisjes te bestrijden is het goed om te weten of het wel echt zilvervisjes zijn, of misschien wel papiervisjes. In tegenstelling tot zilvervisjes richten papiervisjes zeker wel schade aan in uw huis. De naam zegt het al; deze insecten eten cellulosevezels, dus papier, karton, kleding en behang. Het is dus een goed idee om zo snel mogelijk zilvervisjes te bestrijden, aangezien het zomaar eens papiervisjes zouden kunnen zijn. Om snel van deze beestjes af te komen kunt u zilvervisjes spray of lokdozen gebruiken. Wanneer dit niet werkt en de zilvervisjes nog steeds in uw huis rondlopen kunt u het beste een ongediertebestrijdingsexpert inschakelen. Wij helpen u graag van de zilvervisjes invasie af.

Voorkom schade door papiervisjes

Papiervisjes en zilvervisjes zullen zich niet snel van dichtbij laten bekijken, waardoor het verschil niet snel te zien is. Papiervisjes zijn helaas ook hardnekkiger dan zilvervisjes. Ze leven namelijk ook in ruimten met een lage luchtvochtigheid. Wanneer zilvervisjes bestrijden dus maar niet lijkt te werken, kan dit zijn omdat het papiervisjes zijn. Wanneer dit het geval is, is het slim om een professionele ongediertebestrijder in te huren. Wij kunnen u dan helpen met het bestrijden van de papiervisjes of zilvervisjes en het voorkomen van toekomstige invasies. Wees snel met het vragen om hulp bij zilvervisjes bestrijden, voordat uw favoriete boek wordt opgegeten.

Zilvervisjes bestrijden in Twello met Van Der Linde

Van Der Linde lost problemen op door deze bij de bron aan te pakken. Zo bestrijden we niet alleen uw huidige zilvervisjes invasie, maar voorkomen we daarbij ook meteen een volgende. Ook gaan wij discreet te werk, met oog op uw klanten, gasten of buren. Over rare openingstijden hoeft u zich geen zorgen te maken, want wij komen langs wanneer het u uitkomt. Heeft u te maken met een spoedgeval? Dan kunnen wij er zelfs binnen 4 uur al zijn. Wilt u snel van uw zilvervisjes of papiervisjes invasie af? Schakel dan snel onze hulp in.

Dit zeggen opdrachtgevers over Kinnef

“Kinnef Plaagdiermanagement heeft bij ons op en adequate manier de ongedierte bestrijding uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid van handelen de grondige wijze van bestrijden en de vlotte follow up. Dit bedrijf bevelen wij van harte aan.”
Dorine Pot
Locatiedirecteur kbs Sint Victor, Apeldoorn
“Ideaal om een vast aanspreekpunt te hebben, gelukkig hebben we geen last van ongedierte en wij zijn daarom ook erg blij met Jan.”
Corné Wegerif
Eigenaar Bakkerij Wegerif, Ermelo
Bekijk meer referenties