Ga naar inhoud

Spoedservice Kinnef Plaagdiermanagement

Kinnef Plaagdiermanagement staat 24/7 voor je klaar bij problemen met ongedierte. Wij zijn overdag en ‘s nachts in te schakelen. Bel 0341 – 26 54 30 en kom direct in contact met onze bestrijdingsdienst die voor je klaar staat. Bij spoed zijn we binnen 2 uur op locatie en helpen wij jou om van ongedierte af te komen.

Heeft u vragen die ook kunnen wachten tot overdag? Wij verzoeken vriendelijk om dan contact met ons op te nemen. 

Van welk ongedierte heeft u last?

Welk ongedierte ook overlast geeft, u kunt bij ons terecht. Bel 0341 - 26 54 30 en kom direct in contact met onze bestrijdingsdienst die voor je klaar staat. Bij spoed zijn we binnen 2 uur op locatie en helpen wij jou om van ongedierte af te komen. Wij bestrijden: 

Ongedierte probleem dat direct opgelost moet worden? Maak gebruik van onze spoedservice

Kinnef Plaagdiermanagement staat 24/7 voor je klaar bij problemen met ongedierte. Wij zijn overdag en ‘s nachts te bereiken. Bel 0341 - 26 54 30 en kom direct in contact met onze bestrijdingsdienst die voor je klaar staat. Bij spoed zijn we binnen 2 uur op locatie en helpen wij jou om van ongedierte af te komen.

Acuut plaagdier probleem

Last van knaagdieren? Ervaar je bedwantsen in je slaapkamer? Of zie je opeens een heleboel wespen? Ongedierte zorgt voor veel overlast. Zowel in huis als binnen je bedrijf. Ongedierte geeft de kriebels en schaadt mogelijk het imago van uw zaak. Het kan zelfs ten koste gaan van de productievoortgang. Wil je zo snel mogelijk af van het ongedierte? Wij komen ‘s nachts naar je toe en pakken het probleem bij de bron aan. Zo helpen wij je snel en goed van je ongedierte af.

Ongediertebestrijding: onze aanpak

1. Contact
Ervaar je ‘s nachts overlast van ongedierte? Wacht dan niet en neem direct contact met ons op. Bel ons op 0341 - 26 54 30. In overleg bepalen we de urgentie.

2. Inspectie en advies

We komen bij je langs en inspecteren je huis of bedrijfspand. Wij onderzoeken wat de oorzaak is van het probleem en adviseren over de beste aanpak om zowel de overlast als de oorzaak daarvan te bestrijden. Ook geven wij je advies over hoe je ongedierte in de toekomst voorkomt.

3. Bestrijding

Na je akkoord gaan we over tot ongediertebestrijding. Dit is maatwerk, want elk ongedierte vraagt om een andere aanpak. Bovendien is elke situatie anders. We kiezen altijd voor de meest effectieve en efficiënte aanpak met zo min mogelijk overlast. Je kunt rekenen op onze discrete werkwijze. Jouw klanten, gasten of buren merken niet dat we er zijn.

4. Oorzaken direct aanpakken

Het is natuurlijk belangrijk dat het ongedierte wegblijft. Daarom pakken we het probleem aan bij de bron. Zo mogelijk nemen we direct maatregelen, zoals afdichting met gaas, PUR of rvs-roosters. Ook adviseren wij wat je zelf kan doen om ongedierte in de toekomst te voorkomen.

Neem contact op met de spoedservice van Kinnef Plaagdiermanagement.